Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Fremtidens elbil til kun kr 286.700*!

Prøvekjør vårt nye ikon – den nye ID.3

Den nye Volkswagen ID.3 setter en helt ny standard i kompaktklassen. Dette er en perfekt bil for hverdagsbruk, enten du kjører til jobb, til treninger eller rett og slett bare ønsker en sporty og lettkjørt bil. Nye ID.3 har et moderne design, er proppfull av innovasjoner og er en trygg elbil for familien med 5 stjerner i Euro NCAP. Men vi kaller den ikke «fremtidens elbil» bare av den grunn. ID.3 er en del av«Way to zero»-satsingen til Volkswagen, og er den aller første modellen som produseres og leveres helt CO2-nøytralt. Les mer om våre tiltak

Nye ID.3 Pure
fra kun kr 286.700* 

– 45 kWt netto batterikapasitet
– Rekkevidde inntil 350 km
– Perfekt nr 2. bil i hverdagen
– Inntil 110 kW hurtiglading
– Ytelse 150 hk
– Akselerasjon 0-100 km/t på 8,9 sekunder

Jeg ønsker å bli kontaktet om tilbudene eller prøvekjøring av ID.3

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

 

ID.3

Elbilen ID.3 har et moderne og innovativt utseende som preges av LED-Matrix hovedlykter, det nye Volkswagen-emblemet og lysbåndet som strekker seg mellom frontlyktene. Fremtidsrettet fra front til hekk, med velkjente Volkswagen former. Det innovative designet fortsetter innvendig, med en komfortabel og romslig ”Open space” kupé. Her finner vi komfortable seter, god beinplass, stor touchskjerm sentralt posisjonert med ti tommer samt ID.Light ambientebelysning. Kupeen er uten midttunnel, og tilbyr mye plass for oppbevaring.

 

ID.3 detalj

Lang rekkevidde.  Ulik batteristørrelse

Du kan kjøre lange turer – uten å måtte lade batteriet på veien. ID.3 Pure klarer det uten problemer med 45 kWt og inntil 350 km elektrisk rekkevidde.

Sett fart  på ladingen

Med ID.3 Pure lader du raskt på farten med en DC hastighet på inntil 110 kW på en hurtigladestasjon. Ombordladeren er på inntil 11 kW AC (400V TN**, 3-fas, 3x16A) og gjør at ID.3 lader batteriet fullt over natten, klar til nye kjøreturer.