Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Trygghet og garantier inkludert når du kjøper bruktbil! Det kan være verdt mer enn du tror.

I redsel for for skjulte feil og mangler kan bruktbilkjøp føles usikkert for mange. Kjøper du bruktbil fra oss kan du slappe helt av! Svebjørn Auto er Narviks eldste bilforhandler med over 600 solgte biler i året. Som kunde skal du være sikret en hyggelig bilopplevelse i årene fremover. Vår bruktbilgaranti sørger for dette. Det eneste du skal trenge å tenke på er hvilken bil som passer deg.

Vi har nå kampanjetilbud i vår bruktbilavdeling, men aller viktigst er det at du får med alle våre garantier:

Tilstandsrapport. Våre biler har gjennomgått en grundig sikkerhetssjekk før salg for å kvalitetssikre at vi selger sikre biler.

Følgende er sjekket før bilene settes for salg: 
-> 84 punkter sjekkes
-> Motor og drivlinje
-> Styring, forstilling og bakhjulsoppheng
-> Eksosanlegg og avgasser
-> Støtdempere og fjærer
-> Karosseri og lakk er undersøkt og godkjent


Inntil 5 års garanti
på brukte biler

Garantien er begrenset av det som først inntreffer av avtalt tid/ kilometer. Bilen må følge oppsatt serviceprogram for å opprettholde garantien. Garantiens gyldighetstid står oppført på respektive garantibevis som følger bilen. Garantien følger bilen i hele garantiperioden under forutsetning av at bilens serviceprogram følges hos Svebjørn Auto AS.

Angrer du kjøpet? Vi har bytterett!

Selv med verdens beste garantier kan det være at en angrer eller ønsker seg noe annet enn det en har valgt. Hos oss er dette ikke noe problem! Kontakter du oss innen 1 mnd, kan du fritt bytte bil til en annen, i tilsvarende eller dyrere prisklasse. Kostnad for ny klargjøring kr 4.000 tilkommer. Betalte avgifter og forfalte utgifter i forbindelse med finansiering, forsikring samt offentlige avgifter dekkes ikke av selger.

3397_bruktbil_900x400.jpg

Mobilitetsgaranti. Veihjelp 24 timer i døgnet inkludert!

Ved kjøp av bruktbil hos oss er du sikret veihjelp 24 timer i døgnet*. 24 timers mobilitetsgaranti trer i kraft hvis tekniske problemer gir deg en uforutsett stopp underveis. Den dekker gratis inntauing til nærmeste merkeverksted, eller reparasjon på stedet hvis dette lar seg gjøre.

50% rabatt på leiebil ved servicereparasjon

Ved behov for leiebil tilknyttet en garantireparasjon som ikke omhandler mobilittetsgarantien, gir vi 50% rabatt på gjeldende listepriser på leiebil hos Svebjørn Auto AS.

 

Nå har vi kampanje og stort utvalg av biler! Se noen eksempler her eller klikk for å se hele utvalget. 

2018 Volkswagen Tiguan Allspace 240 tdi hi. 7s
Kun kr 599.000
-> Les mer om denne bruktbilen
2017 Volkswagen Touran 7s 150 tsi dsg hi.kamp
Kun kr 369.000
-> Les mer om denne bruktbilen
2018 Volkswagen Golf 5d GTE
Kun kr 289.000
-> Les mer om denne bruktbilen
2021 Porsche Cayenne E-Hybrid
Kun kr 1.549.000
-> Les mer om denne bruktbilen