Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Svebjørn Auto får du alt du trenger til bilen din

Svebjørn Auto tilbyr salg av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi utfører også en rekke tjenester innen service og reparasjon av bil, enten du trenger en EU-kontroll eller vanlig service. Vi hjelper deg også med små og større reparasjoner på din bil fra Volkswagen.

Det er lett å komme i kontakt med oss hos Svebjørn Auto, og du vil møte løsningsorienterte og positive medarbeidere. Vi kjenner bilen din aller best, og har bilmekanikere med spesialkompetanse på Volkswagen, samt et bilverksted med alle spesialverktøy. Som en ekstra service tilbyr vi også hente- og bringetjeneste, samt at vi har en egen kundelounge slik at det blir ekstra komfortabelt for deg dersom du ønsker å vente på at bilen din blir klar for henting.

Historie fra 1952

Svebjørn Auto AS er Narviks eldste bilforhandler med historie fra 1952. Vi holder til i nye moderne lokaler som vi med stolthet kan ønske deg velkommen til. Svebjørn er en tradisjonsrik bilforhandler som har lang erfaring med Volkswagen og ŠKODA, ingen kan disse som oss. Velkommen til Svebjørn Auto!

Åpningstider

Salg

  • Mandag - Fredag
    08:00 - 16:00

Delelager

  • Mandag - Fredag
    07:30 - 16:00

Verksted

  • Mandag - Fredag
    07:00 - 16:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››