Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Svebjørn Auto får du alt du trenger til bilen din

Svebjørn Auto tilbyr salg av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi utfører også en rekke tjenester innen service og reparasjon av bil, enten du trenger en EU-kontroll eller vanlig service. Vi hjelper deg også med små og større reparasjoner på din bil fra Volkswagen.

Det er lett å komme i kontakt med oss hos Svebjørn Auto, og du vil møte løsningsorienterte og positive medarbeidere. Vi kjenner bilen din aller best, og har bilmekanikere med spesialkompetanse på Volkswagen, samt et bilverksted med alle spesialverktøy. Som en ekstra service tilbyr vi også hente- og bringetjeneste, samt at vi har en egen kundelounge slik at det blir ekstra komfortabelt for deg dersom du ønsker å vente på at bilen din blir klar for henting.

Svebjørn Auto AS er Narviks største og eldste bilforhandler og ble grunnlagt i 1952. Vi holder til i Fagernesveien 139, og har vært i samme lokaler helt siden oppstarten på 50-tallet. Vi er en solid og tradisjonsrik bilforhandler som har lang erfaring med Volkswagen.

Velkommen til oss hos Svebjørn Auto!

Åpningstider

Salg

 • Mandag - Torsdag
  08:00 - 18:00
 • Fredag
  08:00 - 16:00
 • Lørdag
  11:00 - 14:00

Delelager

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:00

Verksted

 • Mandag - Fredag
  07:00 - 16:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››